fbpx

Career

Damasteel söker en operatör

Damasteel AB arbetar med att framställa mönstrade stål från metallpulver som används av kunder världen över till exklusiva produkter. Försäljningen sker i första hand till knivtillverkare och tillverkare av designprodukter. Över 98 % av försäljningen sker på export. Damasteel tillverkar ett vackert mönstrat – och rostfritt – Damascenerstål med överlägsen styrka och hållbarhet. Detta görs med modern pulvermetallurgi och med en teknik som vi håller världsomspännande patent för. Att våra smeder har en passion för sitt yrke syns i den slutliga produkten. Vi tillverkar bara stål som ger våra kunder runt om i världen otroliga möjligheter för personlig kreativitet. Kundens krav på design och funktion är vår prioritet. Vårt premiumstål av högsta kvalitet skall alltid vara våra kunders första val.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en maskinoperatör/smed till vår verksamhet i Söderfors.
Du kommer ingå i produktionsgruppen och har erfarenhet sedan tidigare av bland annat maskiner, verkstad och tekniska processer, helst inom metallisk bearbetning.
CNC-erfarenhet är meriterande, likaså truck- och traversutbildning. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav likväl som B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en positiv person som gillar att arbeta i grupp och är problemlösande. Du har en stark drivkraft och är initiativtagande och självgående.
Vi kan erbjuda dig en viktig roll på en utvecklingsinriktad arbetsplats med stark tillväxt och framåtanda. Hos oss har du stor påverkansmöjlighet i både det kort- och långsiktiga arbetet.

Kontaktuppgifter

Välkommen med din ansökan till sales@damasteel.com .
Intervjuer sker löpande.